Każdy pracownik linii produkcyjnej pracuje w odzieży ochronnej z uwzględnieniem jednorazowych , rękawiczek i czepków, oraz ma obowiązek dezynfekcji rąk przed przystąpieniem do pracy.
Współpracujemy wyłącznie ze stałymi, sprawdzonymi i zaufanymi dostawcami, którzy okresowo są przez nas kontrolowani.
Dbamy o standardy dostaw i stale przypominamy naszym dystrybutorom i dostawcom o obowiązujących ich zasadach dotyczących właściwego i bezpiecznego przechowywania produktów.
Podczas okresowych kontroli sprawdzamy głównie stan sanitarno-higieniczny u dostawcy. Weryfikujemy, czy dostawca spełnia wymagania dotyczące systemów bezpieczeństwa żywności.
Dostawy realizowane przez nas do klientów indywidulanych są realizowane samochodami wyposażonymi w agregaty chłodnicze i codziennie przed załadunkiem są myte i dezynfekowane. Czynności mycia i dezynfekcji potwierdzane są zapisami w formularzach, a weryfikowane na co dzień przez managerów.